Wandelcoaching

Vanuit mijn visie op de verbinding tussen mens en natuur en de parallellen die daarin te zien zijn in de ontwikkeling van ieder mens, bied ik ook coaching aan middels een wandeling in de natuur.

In alle coachingstrajecten kan dit een passende manier van coachen zijn. We kunnen samen overleggen hoe we jouw traject kunnen gaan invullen.

Tijdens een wandeling kun je de omgeving, de materialen, symbolen en metaforen uit de natuur gebruiken om expressie te geven aan jouw situatie.

Het is weer eens wat anders dan op een stoel tegenover elkaar te zitten en een gesprek te voeren.

Tijdens de wandeling ben je in beweging en zet je zo jezelf ook in beweging. Je hoeft je coach niet aan te kijken terwijl je praat en vaak werkt dit drempelverlagend. Deze wandelingen in de natuur vinden plaats op een locatie in de nabije omgeving.

Regelmatig, ongeveer 1x per maand, plan ik een dag waarop ik naar Schiermonikoog ga en jouw de gelegenheid geef om met mij af te spreken op het strand, voor een gesprek.

Een gesprek in de open lucht, met alle ruimte om je heen en de elementen die heel prominent aanwezig zijn. Water, aarde, lucht en vuur. Een uitgelezen plek om in contact te zijn met jezelf.

Ik nodig je uit voor een strandgesprek.

Het is ook mogelijk om met een groep (max 4 pers) af te spreken. Dan maken we er een groepsactiviteit van waarbij jullie elkaar ook helpen om in contact te zijn met jezelf.

Een leuke activiteit voor een vriendinnengroep om elkaar en de vriendschap eens op een andere manier te beleven. Neem even contact op dan overleggen we samen wat jullie verwachten kunnen.